ÖĞRENMEYİ ÖĞRENME EĞİTİMİNe çevrim içi ortamda interaktif OLARAK katılmak için hazır mısın?
Nedir?
Öğrenmenin ne olduğu, öğrenmenin biyolojisi ve psikolojisi, farklı yaş gruplarında öğrenmenin nasıl gerçekleştiği, öz-yönelimli öğrenmenin (self-directed learning) ne olduğu üzerine çalışmaların yapıldığı ve uygulanarak öğrenildiği bir eğitimdir.
*Eğitim, interaktif araçlarla ve oyun tabanlı öğrenme metoduyla hazırlanmıştır. Eğitim boyunca ekrana sunum yansıtıldığı ve sadece eğitimenin bilgi verdiği bir süreç olmaz. Katılımcıların aktif katılım gösterdiği ve karşılıklı etkileşimin merkezde olduğu bir eğitimdir.
Eğitim detayları
Eğitim Tarihi: 20 Haziran 2021 Pazar
Eğitim Saati: 11.00 – 16.30 (Öğle arası verilir)
Eğitim Yeri: Zoom
Not: Eğitim boyunca uygulanan tüm oyunlar, metotlar ve alternatiflerinin olduğu kitapçık katılımcılarla paylaşılır. Aynı zamanda eğitim sonunda “Katılım Belgesi” verilir.
Eğitmenler:
– Tuğba Çanşalı
– S. Miraç Öztürk
– Dr. Emre Berat Akçay
Eğitim katılımcıları nelere ihtiyaç duyacak?
– İnternet bağlantılı bir bilgisayar
– Mikrofon ve kamera
– Çay veya kahve 🙂
Eğitime kimler katılabilir?
– Eğitmenler
– Öğretmenler
– Özel Sektörde eğitim alanında veya insan kaynakları gibi eğitimle ilgili departmanlarda çalışanlar
– Kamu kurumlarında eğitimle ilgili alanlarda çalışanlar
– Sivil Toplum alanında çalışan eğitim koordinatörleri
– Eğitsel tasarımcılar
– Dijital ve fiziksel oyun tasarımcıları
– Eğitimle ilgilenen herkes
ÜCRET VE ÖDEME DETAYLARI
Eğitim Ücreti: 90 TL (Ücrete KDV dahildir.)
Ödeme Bilgileri: Sayfanın altındaki başvuru formunu doldurduktan sonra; Eğitim ücretini aşağıdaki hesap bilgilerine havale/eft yaptıktan sonra dekontu [email protected] adresine mail göndermeniz yeterli olacaktır.
Başvurunuz ve ödemeniz sonrasında mail ile bilgilendirme mesajı alacaksınız.
Hesap numarası:
IBAN: TR17 0011 1000 0000 0083 0957 37 (QNB Finansbank)
Hesap adı: Öğrenme Tasarımları İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi)